Countryman SE – Essential

Kjør helelektrisk på jobb før du rømmer byen i helgen. Alt er mulig med MINI Countryman Plug-In Hybrid med ALL4 firehjulstrekk. Nå har den populære, ladbare firehjulstrekkeren blitt oppgradert. Med kraftigare batteripakke har den elektriske rekkevidden økt med nærmare 30 prosent. Motoren er fortsatt den samme, hvilket betyr en totaleffekt på 224 hk. Størrelsen på batteriet er også den samme, men kapasiteten har økt fra 7,7 til 10 kWh. Det gir en elektrisk rekkevidde på intil 51 km.

Glem alt du trodde du visste om bærekraftig bilisme – i MINI er det morro!

 

Utstyrsnivået ”Essential”.

Ved å velge utstyrspakken «Essential» gjør du din MINI mer personlig og får alle de grunnleggende funksjonene man ønsker seg i en bil. Den inneholder blant annet LED-lys, inkludert LED-tåkelys, PDC foran og bak, parkeringsassistent, sportsratt i skinn, fartsholder med bremsefunksjon, Connected Media med 6,5″ berøringsskjerm, smarte og stilige lyssystemer med velkomstlys, leselys og godt opplyste speil i solskjermene, midtarmlene foran, høydejustering av passasjersetet foran, oppbevaringsrom og velurmatter.

 

Standardutstyr inneholder blant annet:
224 hk – ALL4 firehjulstrekk –  Automat – Navigasjon – Velg mellom 9 forskjellige farger – 17’’ Aluminiumsfelg – Sportsratt – Driving Modes – Og mye mer.

Enkelt og greit: Motor, ekstrautstyr og kjørelengde

Car name Car Model

Hvor mange km kjører du i løpet av 3 år?

0 pr. mnd.

Ønsker du å bli kontaktet for et tilbud? Fyll inn detaljene under.

Takk for din interesse. Du vil snart motta en pdf med informasjon om MINI TO GO. En MINI selger kontakter deg innen kort tid for å gi deg et tilbud.

 • Countryman SE – Experience

  fra kr 3990 pr. mnd.
  Velg Countryman SE – Experience
 • Countryman SE – Maximise

  fra kr 4490 pr. mnd.
  Velg Countryman SE – Maximise
 • MINI Cooper SE – Essential

  fra kr 2999 pr. mnd.
  Velg MINI Cooper SE – Essential
 • MINI Cooper SE – Experience

  fra kr 3399 pr. mnd.
  Velg MINI Cooper SE – Experience
 • MINI Cooper SE – Maximise

  fra kr 3749 pr. mnd.
  Velg MINI Cooper SE – Maximise