MINI Cooper SE – Maximise

Nye MINI Electric tar ikke bare vare på det tidløse MINI-designet fra vår ikoniske 3-dørs modell. Den er ladet med flere tiår med store ideer, utfordrende design, problematisering og vilje til å skape kreative løsninger for det moderne bylivet. Med nye MINI Electric får du mer enn en vanlig ladbar bil. Du får en bil som er ladet med et driv som forsetter å ta deg framover. Det er ganske enkelt alt du elsker med MINI, og litt til.

 

Utstyrsnivået ”Maximise”.

Med Maximise-pakken får du en MINI med en attitude som gjør deg synlig og med teknologi som lar deg holde kontakten med omverden under kjøring. I tillegg til utstyrsnivået fra Essential og Experience får du nå panorama glasstak, et virkelig fint interiør i høy kvalitet med MINI Yours skinnbekledning, MINI Yours ratt og andre gjennomtenkte detaljer, samt muligheten for eksklusivt valg av lakk og felger slik som den nye vakre fargen Enigmatic Black.

 

Standardutstyr inneholder blant annet:

Gulvmatter i velur, høydejusterbart fører- og passasjersete, automatisk klimaanlegg, regnsensor, sportsratt i skinn, 16’ felger, LED kjøre- og tåkelys, Connected Drive Services, MINI Navigation, varmepumpe, alarm, nøkkelfri adgang & Apple carplay.

 

* Prisene er ferdig registrert og inkl. vrakpant. Frakt og leveransekostnader (13800) levert til forhandler (Oslo) er inkludert.

 

Enkelt og greit: Motor, ekstrautstyr og kjørelengde

Car name Car Model

Hvor mange km kjører du i løpet av 3 år?

0 pr. mnd.

Ønsker du å bli kontaktet for et tilbud? Fyll inn detaljene under.

Takk for din interesse. Du vil snart motta en pdf med informasjon om MINI TO GO. En MINI selger kontakter deg innen kort tid for å gi deg et tilbud.

 • Countryman SE – Experience

  fra kr 4999 pr. mnd.
  Velg Countryman SE – Experience
 • Countryman SE – Maximise

  fra kr 6126 pr. mnd.
  Velg Countryman SE – Maximise
 • MINI Cooper SE – Essential

  fra kr 4891 pr. mnd.
  Velg MINI Cooper SE – Essential
 • MINI Cooper SE – Experience

  fra kr 5173 pr. mnd.
  Velg MINI Cooper SE – Experience