MINI TO GO

MINI TO GO er et leasingprodukt for privatkunder. Det innebærer at MINI Financial Services eier bilen og leaser den ut til deg over en periode på 36 måneder.

Vi har gjort vårt beste for at du så enkelt som mulig skal kunne bygge en MINI som passer for deg. Du finner først bilmodellen og velger deretter tilleggsutstyr og den kjørelengden som passer deg best. Månedsleien endrer seg i takt med de valgene du gjør slik at du enkelt kan se hva din skreddersydde MINI vil koste. Dersom du ønsker å få enda rimeligere månedsleie, kan du betale inn en økt forskuddsleie.

Fyll inn dine kontaktdetaljer så sender vi en PDF til deg med informasjon om MINI TO GO. En MINI selger tar kontakt med deg for å hjelpe deg med ytterligere spørsmål. Du forplikter deg ikke til noe kjøp ved å sende inn en forespørsel.

MINI Financial Services er et merkevarenavn hos BMW Financial Services Norge (BMWFS) med org.nr 981 060 113. Samtlige henvisninger til MINI Financial Services skal likestilles med BMWFS og samtlige rettigheter og forpliktelser skal tilhøre BMWFS. BMWFS er således utleier og eier.

 

 • Hva er inkludert i månedsleien når jeg velger MINI TO GO?

  I tillegg til bilen og det ekstrautstyret du velger, er vinterhjul,  serviceavtale og Essential-pakke* inkludert. Prisene som oppgis her er inkludert mva. Etableringsgebyr pluss mva kommer i tillegg, samt kostnader ved eventuelle bøter eller skader.

  *Innholdet i utstyrspakkene varierer litt fra modell til modell. Les mer på mini.no for detlajert beskrivelse.

 • Hva skjer om jeg i løpet av leieforholdet innser at jeg kommer til å kjøre lengre enn avtalt kjørelengde?

  Kjørelengden påvirker månedsleien, og dersom du innser at du kommer til å kjøre lengre enn avtalt, er det viktig at du kontakter oss for å justere avtalen i henhold til ditt behov.
  Dersom du leverer bilen tilbake etter endt leieperiode og har kjørt lengre enn avtalt, vil du bli fakturert pr overkjørte km. Du unngår dette enkelt ved å justere den avtalte kjørelengden tidligere i leasingperioden.

  Du når oss enkelt under din leasingperiode ved å logge deg inn på Mine Sider, eller ta kontakt med vårt kundesenter.

   

 • Hva innebærer det at servicepakke er inkludert?

  Med MINI Servicepakke inkludert trenger du ikke bekymre deg for kostnader knyttet til service i leasingperioden. Du passer bare på å følge bilens serviceintervaller og leverer din MINI til ditt autoritserte MINI verksted. Servicepakken dekker ikke kostnader ved eventuelle skader.

 • Er bilen forsikret via MINI TO GO?

  Du må selv ordne forsikring før du henter bilen. Det enkleste er å benytte deg av MINI Forsikring som din MINI forhandler kan hjelpe deg med.

 • Kan man velge en MINI TO GO avtale som er kortere eller lengre enn 36 måneder?

  Vi tilbyr for øyeblikket kun 36 måneders leasingavtale for MINI TO GO.

 • Er det mulig å avslutte en MINI TO GO avtale før det har gått 36 måneder?

  MINI TO GO er en leasingavtale med avtalt kontraktstid. Det er mulig å avslutte kontrakten tidligere, men det vil medføre en del kostnader for deg.

  Du kan søke om å overdra leasingavtalen til en ny kunde. Dette gjør du ved å kontakte vårt kundesenter. Når vi mottar søknaden foretar vi en kredittsjekk av den nye kunden som da vil overta kontrakten dersom søknaden innvilges.

 • Om jeg velger MINI TO GO, kan jeg da kjøpe min bil når kontrakten løper ut?

  Ved kontraktens utløp skal bilen leveres tilbake til MINI Financial Services via din MINI forhandler. Dersom du ønsker å kjøpe din bil, er dette noe du i så fall bør snakke med din forhandler om i god tid før kontrakten løper ut.